10.diena – ko ēst svaigēdājam un cik tas maksā

10.20 – iepriekšējā vakarā ūdenī iemērktas 250g auzu pārslas, pievienoju sāli, un labi samaisīju. izmasas – ap 20s

13.30 – ķirbju, smilšērkšķu ogu un banānu kokteilis. ķirbju degustācijā pirkts ušiki-kuri ķibis (maksāja 2ls), kokteilī liku ~10% no tā – 20s, mammas lasītie smilšērkšķi un veikalā viens pirkts banāns – 15s

sagatavošana:
sagriezu daļu ķirbja nelielos gabaliņos (iespējams ap 200g)
pievienoju ~30% no ķirbja daudzuma smilšērkšķu ogas, pieliku vienu banānu, nedaudz ūdeni un sablenderēju.

jo saldāks ķirbis jo labāk!

izmaksas – 35s

15.00 – 60g mandeles – 50s

19.00 – 400g zaļās vīnogas – 62s (1.55ls/kg)

20.30 – 60g lazdu riekstu – 50s

10. dienas izmaksas kopā – 2.17

ķirbis ir viens no labiem variantiem ēšanai ziemā, tik jāmeklē veidi kā to lietot. tīrs ķirbis, ja garšīgāka šķirne, itkā ir ēdams arī tā pat, bez piejaukumiem.. bet nu tomēr, pagaidām šķiet, ka feināk būs kopā ar kādiem citiem augļiem.. 🙂

5 thoughts on “10.diena – ko ēst svaigēdājam un cik tas maksā”

  1. Ja kas, man ir ķirbji, bet svaigi (manējie) tiešām nav tik garšīgi, cik veselīgi. pagatavot salātus ar burkāniem, sāli un vēl, kas nāk prātā.

  2. Ja kas, man ir ķirbji, bet svaigi (manējie) tiešām nav tik garšīgi, cik veselīgi. pagatavot salātus ar burkāniem, sāli un vēl, kas nāk prātā.
    Parastie kāposti nepatīk? Varbūt palaidu garām kādu dienu…

Comments are closed.