30. maijā plkst. 18.30, ReCure centrā, Baznīcas ielā 13.
Vai lietot svaigu pārtiku uzturā ir dārgi?
Kā veidot pilnvērtīgu ēdienkarti no svaigiem produktiem?
Vai iespējams apvienot svaigēšanu ar fizisku darbu?
Vieslektors Kaspars Strazdiņš dalīsies pieredzē par svaigēšanu – vissenāko diētu pasaulē.
Svaigēdāja ēdienkarte – praktiska nodarbība ēdienu gatavošanā.
Pieteikšanās pa tālruni: 20493555
Plašāka informācija par plānotajiem semināriem un apmācībām: http://www.recure.lv/lv/apmacibas.html
Facebook: http://www.facebook.com/recure.lv
liels paldies visiem, kuri atnāca uz lekciju!
ceru, ka patika un garšoja svaigie ēdieni! 🙂
@kaspars strazdiņš
Paldies Tev! Seminārs bija ļoti iedvesmojošs!!!!
Nobaudāmās lietas bija negaidīti gardas!
Vakariņās izmēģinājām sablenderēt seleriju kātus, ķiploku, diedzētu rukolu un tīrkultūru (domāju iesācējiem piedodama vaļība) 🙂 mmmmm garša bija ļoti laba!!!
Šīs bija visdzīvākās vakariņas, kuras līdz šim ēstas!
Pagaidām neticu, ka varētu vispār atteikties no gaļas, kartupeļiem,makaroniem, kūciņām un šokolādes, bet ceru, ka ar laiku kāre pēc šiem produktiem vienkārši pāries!!!! 🙂
fotogrāfijas no svaigēšanas semināra – http://www.facebook.com/media/set/?set=a.464523803561612.118972.303776089636385&type=1